Blog

Extrakt z opuncie figovej, tropický elixír pre zdravú pokožku

Extrakt z Opuncie figovej je prírodným darom pre krásu pokožky, ktorý sa v spojení s voňavými čistiacimi sprejmi stáva kompletným rituálom starostlivosti o ruky. Hydratujte, voňajte a oživte svoju ruky s týmto tropickým elixírom, ktorý prináša osvieženie do každodenného života.


Ruky o nás prezradia veľa

Ruky o nás prezradia veľa

Voda je životodarný zdroj nielen pre naše telo, ale aj pre našu pokožku. Väčšina z nás si uvedomuje dôležitosť hydratácie pokožky tváre, no ruky často zanedbávame. To už ani nehovoríme o čistých a upravených nechtoch. Prečo by sme mali venovať špeciálnu pozornosť hydratácii pokožky rúk?


Vôňa ako terapia, ktorá hýbe našimi zmyslami

Vôňa ako terapia, ktorá hýbe našimi zmyslami

Vôňa má jedinečnú schopnosť ovplyvňovať naše emócie a náladu. Keď cítime príjemné vône, aktivujeme časti mozgu spojené s emóciami a pamäťou. Každá vôňa nesie so sebou svoj vlastný príbeh a dokáže vyvolať rôzne pocity.


Neviditeľné na každom kroku

Neviditeľné na každom kroku

Všadeprítomné mikroorganizmy, ktoré obklopujú náš každodenný život, baktérie.  Aj keď mnohí z nás o nich počuli v súvislosti s chorobami a infekciami, existuje mnoho fascinujúcich faktov o baktériách, ktoré ste možno nevedeli.

pockicare

Zaujímavosti o Pocki, s Pocki, prečo Pocki