Chráňte svojho psieho parťáka aj seba. Tajomstvo úspešného vzťahu so psom začína čistotou!

Chráňte svojho psieho parťáka aj seba. Tajomstvo úspešného vzťahu so psom začína čistotou!

Chráňte svojho psieho parťáka aj seba. Tajomstvo úspešného vzťahu so psom začína čistotou!

Vlastniť psíka je ako mať veselého klauna, ktorý vám každý deň prinesie úsmev na tvár. K tejto zábave patrí aj menej veselá stránka - ruky od špinavých paciek, slín, srsti a nečistôt, akoby ste práve prežili adrenalínovú jazdu divokej psej jazdy, ktorú váš pes každý deň žije. Či už žijete so psíkom v rámci domácnosti alebo ho máte ako strážcu domu, je to vždy o tom, že vám psík donesie nejaké baktérie častejšie ako potkana.

Vtipný svet psích dobrodružstiev

Na začiatku dobrodružnej cesty so psíkom sa zoznámite s jeho bezodným entuziazmom. Jeho radosť z jednoduchých vecí je nákazlivá, no na vašich rukách, nielen, ostávajú nezabudnuteľné stopy po každom vašom dobrodružstve. Možno ste sa ho pokúsili zabaviť hádzaním loptičky a skončili ste s rukami, ktoré vyzerali, akoby ste práve ukončili zápas s bahnitým sumo zápasníkom. Psík je najlepším priateľom akým on dokáže byť, ale „smrádeček“ na rukách, chlpy, špina už nie.

V čom spočíva kľúč k harmónii?

Vaše ruky sú bránou do sveta vášho psa. Udržiavanie ich čistých je základom pre zdravý a šťastný vzťah. Pravidelné umývanie rúk mydlom a teplou vodou je samozrejmosťou, ale v tomto šialenom psom svete, kde sa všade vyskytujú nečistoty, potrebujete niečo viac než bežnú vodu a mydlo, hlavne ak nie ste doma.

Pocki sprej vás zachráni pred psím bláznovstvom!

Úloha Pocki spreja v boji proti nečistotám a baktériám spočíva v jeho špeciálnej zmesi dezinfekčných látok a antibakteriálnych zložiek, ktoré efektívne odstraňujú nečistoty a zabraňujú šíreniu baktérií. Pocki sprej je navyše šetrný k pokožke a zanecháva príjemnú vôňu. Jeho praktická veľkosť umožňuje prenosnosť a použitie kedykoľvek a kdekoľvek, čo je ideálne pre majiteľov psov.

Popis: Bella sa zberá na prechádzku a Helmut v pozadí sa neodváži pokaziť fotoshooting tejto 12ročnej modelky. J

Rady pre udržiavanie čistých rúk pre majiteľov psíkov:

  1. Pravidelné umývanie rúk. Je dôležité umývať si ruky mydlom a teplou vodou po každom kontakte so psom, najmä po prechádzkach, kŕmení a zbieraní exkrementov. Toto jednoduché opatrenie odstráni väčšinu baktérií a nečistôt.
  2. Pri situáciách, keď nie je možné umyť si ruky vodou a mydlom, je vhodné mať pri sebe čistiaci sprej či dezinfekciu. Stačí aplikovať malé množstvo spreja na ruky a rovnomerne rozotrieť. Počkajte, kým sa sprej úplne vstrebe do pokožky, a ruky budú čisté a dezinfikované.
  3. Dodržiavanie hygieny aj v psích „veciach“. Okrem umývania rúk je dôležité dodržiavať aj ďalšie hygienické zvyklosti. Patrí sem napríklad pravidelné čistenie a dezinfekcia psích hračiek, pelechov, vankúšov a miest, kde sa pes zdržiava. Týmto spôsobom minimalizujeme prítomnosť baktérií a nečistôt v prostredí, v ktorom náš pes žije a my.
  4. Pravidelné ošetrovanie psa. Zdravá a čistá srsť je kľúčom k udržiavaniu čistých rúk. Pravidelné česanie a kúpanie psa pomáha odstrániť nečistoty a prevencii rôznych kožných problémov. Pomáhame nielen sebe ale aj nášmu kamošovi.
    Popis: Ide sa von so všetkým čo treba.

    Mať psíka je nepochybne jedno z veľmi zábavných a nádherných dobrodružstiev v živote. Ale nezabúdajme, že čisté ruky hrajú kľúčovú rolu v tomto dobrodružstve. S Pocki čistiacim sprejom sa všetky tie nepríjemné stopy po psom bláznovstve stanú minulosťou, a vy budete môcť vychutnať každú chvíľu so svojím verným spoločníkom naplno. Takže chopte sa tohto malého čarovného spreja a vyrazte s vašou Ťapkou, Bellou, Helmutom, Šarikom.. na nekonečné dobrodružstvo - s čistými rukami a veľkým úsmevom na tvári, lebo sú to bláznivé stvorenia, ktoré nám robia hlavne radosť!

    Note:

    Modely na fotkách:

    Bella, Bratislava, 12 rokov, pôvod neznámi, povaha ťažká ako teriéry majú, bojazlivá, poslušná, uštekaná, žiarlivá.

    Helmut, Strážske, 11 rokov, pôvod neznámi, povaha temperamentná, tolerantná k fenám, ochranárska, uteká keď sa brána otvorí.