Leto, pokoj, bezpečie s Pocki®.

Leto, pokoj, bezpečie s Pocki®.

Blížia sa krásne letné dni, odpočinok, pokoj, dovolenky. Budeme cestovať, spoznávať rôzne destinácie, kempovať, alebo len tak, na záhrade grilovať so svojimi najbližšími.

Konečne sa môžeme tešiť z cestovania a k tomu nás čaká, pre nás viacerých, vytúžené leto a dovolenky. Či už ich budeme tráviť v zahraničí pri mori, spoznávaním cudzích miest, na Slovensku alebo na záhrade. Hlavné je, si trošku oddýchnuť.

 

Pre mnohých z vás, je Pocki® už spoločníkom a nevedia si predstaviť, že by ho nemali zbalený v cestovnej taške.  Iní sa rozhodujú medzi antibakteriálnym gélom, alebo antibakteriálnym sprejom. Sanitizér, ako sanitizér. 

Absolútne veríme, že sa cestovania netreba báť a treba si užívať život po náročných rokoch. Netreba však nič podceniť. Hlavne ak cestujete letecky, autobusom alebo vlakom, kde je väčšia koncentrácia ľudí v uzavretom priestore. Preto vám stále odporúčame myslieť na dezinfekciu. Napríklad vám s láskou odporúčame Pocki® (aj preto, že je to náš produkt a stojíme si za ním), funkčný čistiaci sprej na ruky, ktorý je navyše aj voňavý.

 

Nie je to vždy tak, preto sme sa rozhodli v krátkosti odpovedať na vaše najčastejšie otázky a možno pomôžeme všetkým, ktorí nepoznajú Pocki® sa správne rozhodnúť.

Ak si vyberáte dezinfekciu podľa toho, čo vám práve obchod ponúka, my vám skúsime predstaviť Pocki®.  A prečo práve Pocki®?

V čom je Pocki® iný, ako ostatné dezinfekcie ?

Je veľmi príjemný, okrem čistenia, hĺbkovo hydratuje a ošetruje naše ruky. Navyše krásne vonia. Jeho dizajn je navrhnutý tak, aby ste ho len tak šupli do vrecka. Taktiež ponúka rôzne vône, lebo každý má iný noštek a rôzne farebné dizajny.

Je Pocki® vhodný aj pre deti ?

Áno, každý náš Pocki® je vhodný aj pre deti od 3 rokov.

Je Pocki® vegánsky ?

Áno, všetky produkty Pocki® sú vegánske a neobsahujú žiadne vedľajšie živočíšne produkty.

Je Pocki® prírodný ?

Vždy, keď je to možné, používame v Pocki® všetky prírodné zložky najvyššej kvality. Neaktívne zložky a parfumy sú získavané pre vašu maximálnu starostlivosť a bezpečie.

Je Pocki® znovu naplniteľný ?

V súčasnosti nie je Pocki® znovu naplniteľný, z dôvodu rizika kontaminácie pri dopĺňaní náplne do produktu. Vrátane potenciálneho vyparovania alkoholu z veľkých nádob, či podráždenie pokožky. Je to teda preto, aby sme zaistili, že naše produkty budú pre vás vždy bezpečné.

Kde používať Pocki® ?

Výborným spoločníkom je pri cestovaní. V aute, v autobuse, vo vlaku, na letiskách. Je fajn ho mať so sebou na pracovných stretnutiach, pri zábave, na grilovačkách, pri nakupovaní. Môžete ho nosiť stále so sebou, len tak vo vrecku, alebo v kabelke, v aute. Veľmi sa hodí ho mať pri sebe aj pri návšteve lekára.

 

Ak ste ho ešte nevyskúšali, skúste! Určite si ho zamilujete, ako naši najmenší. Mamy už nemajú problém, deti ho rady používajú aj práve kvôli veselému dizajnu a tie väčšie kvôli frajerine.

Krásne leto vám prajeme. Hlavne v zdraví a absolútnej pohode.  

Tím Pocki®.